Sobre Keyda Care

Dedicació i compromís amb la gestió i manteniment de propietats a la Costa Brava

A Keyda Care, ens enorgullim d'oferir un servei complet i personalitzat per a la gestió i manteniment de propietats a la Costa Brava. El nostre objectiu és proporcionar una experiència sense preocupacions, permetent als nostres clients gaudir al màxim del seu temps en aquesta bella regió. 

L'equip de Keyda Care

L'equip de Keyda Care està compost per dos apassionats i experimentats professionals: David i Kerstin, que són els fundadors i la força motriu darrere de la nostra empresa.

David és un destacat dissenyador d'interiors amb una àmplia i sòlida trajectòria en el sector. Al llarg de la seva carrera, ha treballat en una varietat de projectes de disseny tant locals com internacionals, cosa que li ha permès desenvolupar un enfocament versàtil i adaptatiu. La seva habilitat per transformar espais i crear ambients acollidors i funcionals és fonamental per als serveis que oferim a Keyda Care.

Kerstin, administradora de propietats, porta molts anys dedicant-se a atendre les necessitats dels estrangers que resideixen a Espanya. El seu compromís i atenció al detall asseguren que cada client rebi un servei personalitzat i d'alta qualitat, facilitant la seva adaptació i benestar a Espanya. El seu profund coneixement del mercat local i la seva capacitat per gestionar diverses necessitats fan que cada client se senti còmode i ben atès.

La nostra història i filosofia

David i Kerstin han unit el seu talent, experiència i passió per brindar aquest servei únic i excepcional que és Keyda Care. Al llarg dels anys, hem aconseguit l'èxit posant sempre en primer lloc les necessitats dels nostres clients. La nostra filosofia es basa en l'atenció meticulosa i en l'enteniment de les expectatives i desitjos de qui confia en nosaltres.

A Keyda Care, creiem que cada client mereix un servei que no només satisfaci les seves necessitats, sinó que també superi les seves expectatives. Per això, ens esforcem per oferir solucions integrals i personalitzades que abasten des del manteniment i gestió de propietats fins a l'organització d'esdeveniments i serveis de consergeria. Cada detall compta i estem compromesos a cuidar de tot perquè els nostres clients puguin gaudir del seu temps lliure sense preocupacions.

Escollir Keyda Care significa optar per un servei integral i d'alta qualitat, avalat per anys d'experiència i dedicació. Per a més informació sobre els nostres serveis o per programar una consulta inicial, no dubti a contactar-nos.