special needs keyda care

Necessitats especials

Un veritable servei d’atenció al client mai pot ser estàndard. Ens agradaria que els nostres clients se sentissin escoltats i atesos en qualsevol moment. Així, doncs, si tens alguna necessitat que no hem esmentat i creus que et podem ajudar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i fer-nos saber què podem fer per tu.

Keyda Care vol estar al teu costat en moments especials en què necessites ajuda o assessorament.

Potser necessiteu un advocat, arquitecte, comptable de la zona.

Busques algú de parla extrangera per ajudar als teus fills a millorar idiomes aquest estiu.

Durant la teva absència, el teu cotxe ha estat al garatge durant molt de temps i necessitaria un control anual, un canvi d’oli o una inspecció ITV. El vostre equip de Keyda Care també ho farà, de manera que trobaràs el teu cotxe revisat i net quan arribis.

Necessites ajuda per moure mobles.

Potser necessites un guardaespatlles.

Tens una mascota i necessites un veterinari que estigui al teu servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, sense cap problema.

No importa quina sigui la teva necessitat, no importa si estàs passant les teves vacances o estàs de tornada a casa teva. Si ens fas saber com podem ajudar-te, estarem a la teva disposició per resoldre qualsevol problema, tant si és petit com si és un gran problema!

Farem tot el possible perquè els teus desitjos es facin realitat. El nostre equip només vol que et relaxis i no et preocupis per res.