renovations keyda care

Reformes

Necessites ajuda en el teu projecte de reforma? Keyda Care t’ajuda a deixar de preocupar-te i mantenir la teva llar acollidora i habitable en tot moment.

Si acabes de comprar una casa per establir-te amb la teva família, o si ets propietari i vols donar una nova vida a les teves quatre parets, som el contacte adequat per a tu. Tant si es tracta d’una casa nova o d’una propietat envellida, sempre es necessiten obres de reforma.

Vols un revestiment de terra nou o creus que les rajoles de la cuina o el bany ja estan envellides? O simplement vols un canvi d’escenari, nous colors moderns o només una nova capa de pintura?

Keyda Care és l’equip que estàs buscant, no importa si ja tens el teu propi disseny preparat i només necessites la realització de l’obra o si vols que el nostre equip creï un disseny personalitzat per a tu.

El nostre equip sempre estarà preparat per ajudar-te, per a nosaltres els problemes no existeixen, només les solucions!

Després de la reforma, no podràs viure còmodament a casa teva fins que estigui tot net. Per descomptat, també ens en fem càrrec. Ens centrem en l’eliminació de pols, brutícia, pintura i residus de ciment i guix derivats de les obres de reforma.