interior deign keyda care

Disseny d’interiors

Viu la vida a la teva manera. La teva vida no està estandararitzada, així que per què ho hauria d’estar casa teva? És per això que podem personalitzar gairebé tots els dissenys. I som aquí per ajudar-te a dissenyar la teva llar a la teva manera. Sempre adaptem el procés a les teves demandes i desitjos.

Comencem amb una conversa propera.

Estarem encantats de tenir una primera xerrada a casa teva o per telèfon per conèixer les teves necessitats, els teus gustos, idees inicials i necessitats d’estil de vida.

El següent pas serà dissenyar el teu espai.

Junts, co-crearem el teu disseny, sovint incorporant els teus mobles existents. Et podem oferir l’optimització d’un disseny únic, un assessorament per unir elements o un disseny complet de la llar, depèn completament de tu.

Finalment donarem vida al teu projecte!

El teu disseny coincidirà amb el teu pressupost i estil de vida, alhora que reflectirà la teva personalitat única. Un cop estiguis 100% satisfet, li donem vida, amb l’ajuda que necessitis.

RENOVACIÓ RÀPIDA D’UNA HABITACIÓ

Alguna vegada mires una habitació i creus que ja t’has cansat de veure-la? Reanimar una habitació sovint és tant senzill com canviar alguns elements clau. No obstant això, triar què canviar i combinar pot ser complicat. El nostre experimentat equip de disseny d’interiors és a la teva disposició, guiant-te per crear espai de tendència. Sovint, una habitació necessita una nova funció. La teva vida canvia i el que abans era una habitació infantil ara potser és més necessaria com a oficina. Amb el nostre equip, t’assegures de tenir sempre la casa que funcioni perfectament per a la teva vida. Tant si es tracta d’una actualització d’aspecte, funcionalitat o ambdues coses.

REDISSENY INTEGRAL D’UNA VIVENDA

El nostre equip d’interiorisme també pot gestionar els teus grans projectes, redissenyant una habitació o tota la vostra llar. L’objectiu és crear una casa personal, bonica però també accessible. Un disseny per a la llar que sigui elegant, però pràctic.

La teva llar ha de representar-te i permetre donar la benvinguda als convidats a un espai personal. Però no es tracta de sorprendre els convidats amb deixant-los bocabadats. Es tracta de crear un disseny de la llar que funcioni cada dia d’acord amb la teva manera de viure. Una casa que potencia el teu estil de vida i que estigui preparada per tot, des d’interaccions diàries fins a festes i reunions familiars.