Repairs Keyda Care

Reparacions

Gairebé tot el que es fa malbé a casa es pot reparar. Tant si es tracta d’una aixeta amb fuites, una porta que grinyola o una cadira que s’ha desencaixat. Simplement demana les reparacions que necessitis, som creatius quan es tracta de resoldre problemes!

Per qualsevol reparació pots buscar diferents industrials o bé simplificar contactactant amb nosaltres. Tenim especialistes per tots els camps relacionats amb casa teva. El teu avantatge: tens únicament una persona de contacte. Coordinem tots els industrials nosaltres mateixos, de manera que fins i tot les reformes complexes d’apartaments es puguin dur a terme de manera fluida i fiable.

Pot ser que s’hagin d’arreglar els electrodomèstics, però com saps, el servei tècnic de vegades pot necessitar més temps del que pugui durar la teva estada a la Costa Brava. No et preocupis, nosaltres ens ocuparem de recollir-lo del servei tècnic o de casa teva i tornar-lo a col·locar un cop estigui reparat. En el cas que es tracti d’un gran electrodomèstic com rentavaixelles, nevera, estarem a casa teva preparats per atendre el tècnic per poder realitzar la reparació.