Servei de consergeria

El servei de consergeria de Keyda Care s’ha creat perquè la teva estada a la Costa Brava sigui tan agradable com desitgis. Només has de descansar mentre organitzem tot el que puguis necessitar. El teu temps és preciós, així que fes-nos saber com et podem ajudar i tornarem a contactar-te quan tot estigui organitzat. Només volem que gaudeixis del teu temps!

El nostre servei de consergeria Keyda Care ofereix als propietaris i/o llogaters un valor addicional encarregant-se de les tasques quotidianes i el compliment de nombrosos desitjos.

En la variant simple, els nostres serveis de consergeria poden ser reserves de restaurants, organització d’entrades per a esdeveniments esportius o culturals, o fins i tot aconseguir aquell regal secret que necessites oferir, un passeig en globus aerostàtic, etc.

Si les teves necessitats son més específiques, cap problema. Potser necessiteu un metge que parli altres idiomes per als teus convidats? També podem ajudar als teus convidats amb problemes de salut. O potser vols passar una nit fantàstica, un tast de vins o descobrir un poble romànic.

Potser saps que arribaràs tard i la nevera està buida, després fes la teva llista de la compra per les primeres coses que necessites, com ara pa, mantega, begudes, una ampolla de vi per brindar a la teva arribada, etc. també ens ocupem d’això i de molt més.