home staging keyda care

Serveis de Disseny

Fes que la teva propietat estigui tant actualitzada com tu. No importa si acabes d’adquirir una nova propietat per la familia o bé ha estat el vostre espai durant generacions. Actualitzar qualsevol propietat requereix molt de temps, decidir què fer, aconseguir el professional perfecte, controlar qualsevol feina… No et preocupis per res, Keyda Care et pot ajudar.

El nostre equip de disseny estarà preparat per trobar la solució adequada per a tu, sigui una petita cosa com el redisseny d’una habitació, una reforma completa o un home staging per al teu lloguer o la venda de propietat.

interior design keyda care

DISSENY D’INTERIORS: Com a especialistes en disseny d’interiors, estem al teu costat amb el teu projecte de reforma des del primer moment. Ja sigui donant un nou us, reforma o modernització.

HOME STAGING: El home staging tracta de redecorar, reordenar el mobiliari, netejar i altres estratègies estètiques per presentar l’habitatge amb millor aspecte possible per la venda o el lloguer.

home staging keyda care
renovations keyda care

REFORMES: Ens encarreguem qualsevol projecte de reforma que vulguis dur a terme, supervisem i coordinem tots els passos necessaris.