Personal Shopping Immobiliari

Quan es cerca una propietat, cal recórrer Internet buscant entre milers de propietats, cosa que fa perdre molt de temps. T’oferim ser més eficient en la teva cerca preseleccionant les propietats adequades per visitar i no perdre el temps sobretot quan no ets normalment a la zona de cerca i necessites venir a propòsit.

Com a personal shopper immobliliari, només treballem per a tu i som molt més flexibles que un agent immobiliari que només vol vendre les cases que té al seu llistat. No et volem vendre cap propietat en concret, buscarem exactament la que tens en ment entre totes les que hi ha al mercat.

Un personal shopper immobiliari us estalvia molt de temps. Quan busquem un immoble hem de destinar moltes hores buscant a multitud de portals d’internet. Aquests ens ofereixen la possibilitat de filtrar els resultats, però majoritàriament no respecten les opcions sol·licitades. A més, moltes de les propietats estan llistades a més d’un portal, cosa que es tradueix en una pèrdua de temps per al comprador.

Tenint en compte que la cerca es realitza en el temps lliure, això vol dir que hem de deixar de banda els nostres o les nostres aficions, perquè finalment gran part d’aquest temps invertit no sigui fructífer.

Un personal shopper immobiliari arriba al 100% de les propietats en venda del mercat. Una agència immobiliària tradicional vendrà únicament les propietats que té al seu propi llistat, mentre que un personal shopper immobiliari accedirà al llistat de totes les agències o particulars, i fins i tot tindrà accés a propietats que no han estat llistades públicament.

Amb un personal shopper només visitaràs aquelles propietats que compleixin els teus requisits reals. Comencem amb una reunió amb el comprador per conèixer quines són les necessitats i desitjos a tenir en compte per trobar la propietat adequada. Establirem uns criteris personalitzats com ara la localització, el tipus d’immoble, les dimensions, els serveis, el pressupost, etc. A partir d’aquestes directrius es preseleccionaran els immobles que puguin ser apropiats i seran visitats pel personal shopper i únicament si reuneix realment les expectatives del comprador, us serà proposat per ser visitat.

Un personal shopper negociarà el preu pensant únicament en el comprador. Un cop trobat l’immoble adequat, el personal shopper immobiliari negociarà el preu pensant únicament en els interessos del comprador.

Amb un personal shopper immobiliari tindràs un únic interlocutor. Tractar amb una sola persona t’aportarà tranquil·litat i agilitat en la comunicació en no haver de repetir constantment allò que estàs buscant. Quan la teva cerca és lluny de la teva àrea de residència, un personal shopper et coordinarà totes les visites en un mateix dia, fins i tot si aquestes són de diferents immobiliàries. Tenir un únic interlocutor t’assegura que realment seràs atès en el teu idioma en tot moment.