property inspections keyda care

Manteniment de porpietas

La vostra porpietat cal que estigui atesa en tot moment, no impota si l’esteu habitant o bé només s’utilitza de tant en tant. Una alarma ens dóna sensació de seguretat, però quan no hi som durant temporades llargues pot quedar desactivada després de baixades de tensió o bé podem necessitar que algú obri la porta a la policia en cas de que aquesta salti.

Llogues la teva propietat? No cal que et desplacis cada vegada per entregar les claus o per controlar l’equip de neteja. Keyda Care és aquí per ajudar-te en allò que necessitis.

property visits keyda care

INSPECCIONS PERIÒDIQUES: Assegura’t de que no s’ha produït cap dany a la teva propietat durant la teva absència deixant que sigui revisada per una persona de confiança. Cal ventilar la teva llar regularment…

ATENCIÓ A HOSTES: Estàs llogant la teva propietat lluny de la teva vivenda habitual i no pots rebre els teus convidats? No et preocupis, nosaltres els atendrem.

guests care keyda care

AJUDA EN CONTRACTES DE SERVEIS: Necessites ajuda per trobar l’epresa de serveis més adient o bé altres més especifiques com instal·ladors d’energia solar? No et preocupis, nosaltres t’ajudem.